Tijdens deze eenmalige kennismakingsbehandeling houden we een intake-gesprek waarbij we de toestand van de huid in kaart brengen alsook eventuele problemen en zal ik u aan de hand hiervan vrijblijvend adviseren en u de producten van Dr. Baumann laten ervaren tijdens een korte introductie-gezichtsbehandeling.

 

In deze behandeling wordt er standaard niet onthaard. Wilt u wel ontharen, dan kunt u dit vooraf los bijboeken of u kunt er voor kiezen om de kennismakingsbehandeling over te slaan. De tarieven vindt u op de pagina van de gelaatsverzorgingen. Indien u de kennismakingsbehandeling wenst over te slaan dan zit er aan de gekozen behandeling sowieso een gratis huidanalyse vast, reken hiervoor circa 20 minuten extra tijd.

 

PRIJS: €40,00

 

"Opvolg" afspraak is gratis: soms is bijsturing van de thuisverzorging nodig omdat onze huid in de loop der seizoenen of door uw lichamelijke toestand (langdurige vermoeidheid, ziekte,...) andere behoeften heeft.

 

KENNISMAKINGSBEHANDELING

 

Uw eerste bezoek

 

Als u voor de eerste keer een gelaatsbehandeling boekt, dan kunt u eerst een "kennismakingsbehandeling" ondergaan. Dit is niet verplicht maar wel voordelig. 

 

De kennismakingsbehandeling is een eenmalige behandeling en duurt plusminus 45 minuten en kost €40,00