Healing Arts Liquid Light Frequencies

Healing Arts Liquid Light Frequencies zijn lichtremedies, druppels met gecodeerde lichtinformatie. Ieder flesje bevat een veld aan informatie.

 

De aura licht op door een lichtremedie en het bewustzijn wordt vergroot. De alchemie van de flesjes maakt dat de trilling van ons totale zijn veranderd en in trilling wordt verhoogd.

 

Verlangend naar heelheid en een hartewens tot transformatie draagt bij dat de druppels maximaal resoneren met het eigen veld van intuïtie en afstemming en maakt dat de juiste druppels hun grootste lichtwerk kunnen doen.

 

De Liquid Light Frequencies activeren bij de gebruiker inzicht, bewustwording, heling en harmonisatie op de thema's waar zij zelf mee bezig zijn.

 

De druppels werken in dit leven, door levens heen en raken ook onze multidimensionale aspecten aan, verbinding met de sterrenafkomst wordt gevoeld en doorleeft. Heling werkt door in vorige levens en herschrijft de geschiedenis naar de mogelijkheden van nu. Dat geeft vrijheid, rust, ontspanning en balans.

 

Veranderingen werken direct door in het dagelijkse leven, in relaties met anderen en contacten met geliefden. Kinderen reageren onmiddellijk, voor volwassenen is het een langer doorwerkend proces.

 

Het multidimensionale helingsproces van de Healing Arts heeft een doorwerking op het morfogenetisch veld en het collectieve bewustzijn. Dat betekent dat ieder individu, dat in liefde groeit, een bijdrage levert aan het grote geheel.

 

Kinderen zijn de dragers van het nieuwe bewustzijn en zijn heel blij met een ondersteuning waarin zij zichzelf herkennen.

 

Het helingsproces in het collectieve veld heeft een versnellingsfactor, dat maakt dat helingsprocessen sneller doorlopen worden en niet meer gebonden zijn aan lineaire tijd. We zijn steeds meer de multidimensionale wezens die in het nu alles tegelijkertijd zijn.

 

De Healing Arts therapie is gericht op het zelfgenezend vermogen. Meer mensen gaan ook zelf aan de slag met de remedies.

 

De spray's van de Healing Arts zijn zeer geschikt voor gebruik thuis alsook gebruik voor kinderen, dieren, planten en ruimtes.

 

De Healing Arts bewustzijnshologrammen ontstaan door de samenwerking van Joanna van Wijgerden met tal van inter-dimensionale lichtwezens en lichtmeesters. Er worden haar steeds nieuwe stappen aangereikt die mogelijk worden dankzij een zich snel ontwikkelende tijdsgeest.Voor meer mensen wordt het vanzelfsprekend om te beseffen dat een druppel water een complete bibliotheek aan data kan bevatten en via dit water deze informatie in henzelf geactiveerd wordt.

 

Door het internet te verwisselen met het "INNER"-net en je open te stellen voor de impuls van jou intuïtie wordt je mogelijk geraakt in het besef dat de Healing Arts Frequencies ook voor jou iets kunnen betekenen. Geluk, vrede, licht, vreugde en creativiteit zijn hier en nu en het wonder van heelheid, toenemende scheppingskracht en in liefde jezelf zijn.