top of page

Healing

Healing – wat is dat?


Healing is een therapeutische begeleidingsvorm die je helpt je evenwicht te (her)vinden en te bewaren.

Tijdens de healing-sessie stem ik me af op jouw energie. Alles heeft en is energie; ieder mens, ieder dier, iedere plant, de aarde, de kosmos. Je lichaam is eigenlijk een netwerk van energiebanen en ieder orgaan heeft een eigen energiefrequentie. Dat gegeven is overigens niet nieuw: de Chinese geneeskunde (zoals acupunctuur) werkt al eeuwenlang met deze energiebanen.


Wanneer je energiesysteem in evenwicht is, zit je goed in je vel en raak je niet snel uit balans.

Het dagelijks leven vraagt echter veel van ons: een uitdagende baan, een druk gezin, een hectisch sociaal leven, de dagelijkse file, de tientallen mailtjes en telefoontjes die je iedere dag verwerkt, al die programma’s die je moet zien, de bladen die je moet lezen – ons leven stroomt ervan over. 


Al die prikkels kunnen disbalans in je energiesysteem veroorzaken en healing kan helpen de balans te herstellen.

 

Healing – wat gebeurt er?


Tijdens de healingsessie lig je op een behandeltafel. Je houdt je kleding aan voor de behandeling. Comfortabele kleding is prettig, maar zeker geen must: het is maar net waar jij je lekker bij voelt. Je krijgt een heerlijk warm dekentje over je heen, zodat je je veilig en geborgen voelt. Vanaf het moment dat je ondergestopt ligt voel je dat er ruimte is om tot rust te komen.

 

Healing vindt plaats door middel van aanraking, maar ook wanneer ik mijn handen net boven je lichaam laat zweven, ben ik in staat met jouw energie te werken. Uiteindelijk is het gevoel van veiligheid, geborgenheid en vertrouwen het belangrijkst; het is de absolute voorwaarde voor een healingsessie.

 

Tijdens de sessie mag je reageren op wat je ervaart maar misschien ben je liever stil. De keuze is aan jou.

Duur : 60 minuten

Prijs :  €60,00

 

bottom of page