Healing

Healing – wat is dat?


Healing is een therapeutische begeleidingsvorm die je helpt je evenwicht te (her)vinden en te bewaren.

Tijdens de healing-sessie stem ik me af op jouw energie. Alles heeft en is energie; ieder mens, ieder dier, iedere plant, de aarde, de kosmos. Je lichaam is eigenlijk een netwerk van energiebanen en ieder orgaan heeft een eigen energiefrequentie. Dat gegeven is overigens niet nieuw: de Chinese geneeskunde (zoals acupunctuur) werkt al eeuwenlang met deze energiebanen.


Wanneer je energiesysteem in evenwicht is, zit je goed in je vel en raak je niet snel uit balans.

Het dagelijks leven vraagt echter veel van ons: een uitdagende baan, een druk gezin, een hectisch sociaal leven, de dagelijkse file, de tientallen mailtjes en telefoontjes die je iedere dag verwerkt, al die programma’s die je moet zien, de bladen die je moet lezen – ons leven stroomt ervan over. 


Al die prikkels kunnen disbalans in je energiesysteem veroorzaken en healing kan helpen de balans te herstellen.

 

Healing – wat gebeurt er?


Tijdens de healingsessie lig je op een behandeltafel. Je houdt je kleding aan voor de behandeling. Comfortabele kleding is prettig, maar zeker geen must: het is maar net waar jij je lekker bij voelt. Je krijgt een heerlijk warm dekentje over je heen, zodat je je veilig en geborgen voelt. Vanaf het moment dat je ondergestopt ligt voel je dat er ruimte is om tot rust te komen.

 

Healing vindt plaats door middel van aanraking, maar ook wanneer ik mijn handen net boven je lichaam laat zweven, ben ik in staat met jouw energie te werken. Uiteindelijk is het gevoel van veiligheid, geborgenheid en vertrouwen het belangrijkst; het is de absolute voorwaarde voor een healingsessie.

 

Tijdens de sessie mag je reageren op wat je ervaart maar misschien ben je liever stil. De keuze is aan jou.

 

Iedere persoon is uniek en tijdens het healingsproces hou ik rekening met jouw unieke behoeften. Een healingsessie kan gepaard gaan met een korte meditatiesessie, een helend gesprek, met relaxatie- en ademhalingsoefeningen, of met andere oefeningen die jouw proces ten goede komen.

 

Het is belangrijk te weten dat ik geen medisch advies geef. Het is aangewezen om, indien nodig, medische ondersteuning te ontvangen. Healing is als complementaire  methode zeer aangewezen om je genezingsproces te ondersteunen en werkt perfect als aanvulling bij een traditionele of alternatieve behandeling. 

 

Na de healingsessie/nazorg en integratie

 

Mensen die een healing ontvangen hebben zijn doorgaans in een staat van diepe ontspanning, na de sessie duurt het een paar minuten om weer volledig ‘terug’ te komen. Neem hiervoor gerust de tijd.

 

Nadien komt de integratie van het healingwerk, en deze fase is bijzonder belangrijk. Ik raad je aan om geen te volle agenda te plannen nadien. Drink voldoende water, drink geen alcohol gedurende 24 uur na de sessie, en gun jezelf voldoende rust.

 

Sommige mensen hebben voldoende met 1 sessie, maar meestal zijn meerdere sessies nodig. Hoewel je tijdens de eerste sessie de energie uitwisseling al gewaar wordt, stelt je lichaam en energiesysteem zich hier gaandeweg meer voor open.

 

DUUR: 60 minuten

PRIJS: € 55,00

 

 

Aandacht, zorg, rust, ontspanning, 

gezonde cosmetica, schoonheidszorgen, preventieve gezondheidszorg, energetische behandelingen,

dat alles maakt Chrystal Care zo anders. 

  • Facebook Social Icon