HUIDVERZORGING TIJDENS EN NA "KANKER"-BEHANDELING

De diagnose is gesteld...kanker. Daar sta je dan helemaal ontredderd en teneergeslagen, maar na 't verwerken van de eerste shock ...ook strijdlustig en bereid om er alles aan te doen om je gezondheid te herwinnen.

 

Zoveel mensen krijgen dagelijks het verdict "kanker" te horen en beginnen dan aan een maandenlange race tegen de kwaadaardige tumors die hun lichaam teisteren.

 

Chemo, zware medicatie en radiotherapie (bestraling) eisen een zware tol van je lichaam. Langs de ene kant soms levensnoodzakelijk, langs de andere kant vernietigend voor je gezonde cellen.

 

Door al die zwaar toxische "aanvallen" reageert ook de huid. Ze wordt extra gevoelig, droog, schraal, er ontstaan makkelijker wondjes, wondjes die trager herstellen.

Kortom je voelt je niet alleen ziek, je gezicht spreekt ook boekdelen.

 

Ik gebruik uitsluitend bionome verzorgingsproducten zonder schadelijke toevoegingen van Dr. Baumann, samengesteld door 2 dokters: Dr. Baumann en Dr. Henrich.

BIONOOM wil zeggen: in harmonie met de huid , de natuur, de dieren en absoluut onschadelijk voor de gebruiker. Ze zitten daarbij boordevol vitaminen en supergezonde stoffen die heel belangrijk zijn om je huid te helpen opknappen en herstellen.

 

Door mijn jarenlange ervaring ben ik al verschillende keren in aanraking gekomen met vrouwen in een kankerbehandeling. Ik ben mij gaan verdiepen in huidverzorging tijdens en na kankerbehandeling.

 

Door het dagelijks gebruik van de voor u juiste verzorgingsproducten beperk je de schadelijke gevolgen van de kankerbehandeling voor je huid en ziet ze er meteen ook een stuk mooier uit wat dan weer gelijk een oppepper is voor de moraal.

 

U en uw huid zijn bij mij in goede handen, in ziekte en gezondheid, tijdens en na een kankerbehandeling.

 

Aarzel niet en maak een afspraak voor een huidanalyse zodat ik u kan adviseren welke thuisverzorgingsproducten en/of behandelingen het meest geschikt voor u zijn: 0479 935 203