top of page

Wie ben ik? 

 

Ik ben Christ'l Sassen en na vele jaren werk op het gebied van schoonheid en persoonlijke zorg is  "Chrystal Care" op 5 januari 2016 te Berlaar geboren.

 

Mijn loopbaan als zelfstandige in de huidverzorging begon in november 1981.

Mijn eerste focus lag op schoonheidszorgen. 

Ik heb mij gespecialiseerd in huidherstel.

Met heel veel plezier werk ik samen met mijn cliënten aan het herstel en de balans van de huid. Het is fijn en motiverend om te werken met mensen die kiezen voor kwaliteitsproducten als het om de gezondheid van de huid en het lichaam gaat.

Ook voor, tijdens en na een kankerbehandeling is het belangrijk voor uw huid om de aangepaste thuisverzorgingsproducten en huidbehandelingen te krijgen. Ik adviseer u hier graag bij.

 

Maar mijn interesse bleef niet louter bij de oppervlakte, de gezondheid en immuniteit verhogen op een natuurlijke manier via Voetreflexologie of Transfigura alsook het innerlijke van de mens boeit mij. Met de jaren zag ik dat mensen vaak worstelden met zichzelf en hun omgeving en zich daardoor niet lekker meer in hun vel voelden.

Iemand die "lekker in zijn vel zit" straalt van nature.

 

In antwoord daarop ben ik mij verder gaan bijscholen waardoor ik u nu een waaier aan behandelingen kan bieden die u kunnen ondersteunen om een nieuw evenwicht te vinden in uzelf. Zowel fysiek, emotioneel als mentaal. 

Terug thuis komen in je "eigen lijf" maakt dat je relaxter en weerbaarder in het leven staat.

Regelmatig volg ik vak-seminaries en opleidingen om me verder te specialiseren om u zo nog beter te kunnen helpen.

OPLEIDING: na de klassieke voetreflexologie (1996) volg ik nu een 4-jarige opleiding Causale voetreflexologie bij An De Mulder (2018)

Mijn visie: 

 

Een mens is niet de som van de onderdelen. 

Een mens bestaat uit lichaam, geest en emoties, de interactie daartussen dient als een geheel beschouwd te worden. 

 

 

 

bottom of page