top of page

LICHAAMSMASSAGE - GODINNENMASSAGE

Olie massage

Leidt jij een gejaagd leven en heb je niet de tijd om écht te ontspannen? Heb je last van stress, angst, pijn of vermoeidheid?

Of kan je moeilijk over je emoties praten? Wist je dat het niet kunnen loslaten van negatieve emoties net zo ongezond is als overgewicht?

 

Laat de stress van je afglijden door een heerlijke lichaamsmassage met zalige geuren van etherische oliën die je omarmen en laat je meevoeren in diepe rust, zo kom je weer thuis in jezelf. Het mooiste geschenk wat je jezelf kunt bieden!

Omdat iedereen uniek is, stem ik mijn massages helemaal af op jou.

Ik werk altijd met zelfbereide olie, met of zonder etherische oliën, en hanteer ontspannende en helende massagetechnieken. Zo open ik de deuren naar de magische wereld van herstel, relaxatie en genot.

Voor wie is een ontspannende/antistress massage geschikt?

In mijn praktijk werk ik met vrouwen van elke leeftijd. Iedereen is immers gebaat bij een antistress massage.

  • Je hebt last van stress en kan je moeilijk concentreren

  • Je voelt je opgejaagd 

  • Je slaapt slecht

  • Je voelt je moe en hebt weinig energie

  • Je hebt hulp nodig bij het verwerken van emoties

Als vrouw heb je verschillende rollen te vervullen en hebben we nood aan even tot onszelf komen. Wie goed voor zichzelf zorgt, heeft plezier in het leven zonder uitgeput te raken.

Het is niet altijd even makkelijk om te praten over emoties die vastzitten. Soms lukt het niet omdat het nog te veel pijn doet. Ook dan is een ontspannende/antistress massage een aanrader.

Maar het is niet enkel bij klachten dat massages goed voor je zijn. Je kan je ook wekelijks of maandelijks laten masseren zodat stress geen vat op je krijgt. Zo behoud je een goede conditie en werk je preventief.

GODINNENMASSAGE:

De Godinnenmassage is een zeer ontspannende massage van 90 minuten met aangepaste etherische oliën die je omarmen met hun heerlijke geuren en laat je meevoeren in diepe rust, met aandacht voor de chakra's om je nadien weer helemaal "Zen", in balans en geaard te voelen. Thuis in jezelf. Een echte verwennerij !

 

Ook om als geschenk te geven of te krijgen via een "cadeaubon".

Lichaamsmassage: 60 minuten: €55,00

Lichaamsmassage rug: 30 minuten: €27,50

GODINNENMASSAGE: 90 minuten €82,50 

bottom of page